Home Werkzaamheden Foto's Contact

Werkzaamheden

Ri-Jo Straatwerken biedt een scala van diverse diensten. Onderstaand vindt u een overzicht van de werkzaamheden die wij voor u kunnen verzorgen. Heeft u nog verdere vragen, neem dan contact met ons op, of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Wij leveren de volgende diensten.

Ri-Jo Straatwerken 1

Bestrating

U kunt bij Ri-Jo Straatwerken terecht voor bestratingen met alle materialen, van eenvoudige klinker tot natuursteen tegel. Voor uw tuin, terras, oprit of een volledige straat. Wij bestraten ook nog 'onder de hamer'. Dit is de traditionele manier van bestraten, steen voor steen vakkundig gelegd, met een perfect resultaat.
Bij ons is de klant koning. Wij zullen de werkzaamheden dan ook in overleg met u ontwerpen en realiseren, om samen tot een perfect resultaat te komen. Desgewenst leveren wij ook de materialen en geven we u hier graag advies over.

Ri-Jo Straatwerken 2

Sierbestrating

Ri-Jo Straatwerken is gespecialiseerd in sierbestrating. Wat voor ontwerp u ook zoekt, wij kunnen het maken, of het nu een slingerpaadje van ouderwets gebakken klinkers is, of een modern patroon voor een terras. Met sierbestrating van Ri-Jo Straatwerken kiest u voor kwaliteit, uitstraling en duurzaamheid, en niet te vergeten voor mooi!

Reparatie van bestaand straatwerk

Past een nieuwe bestrating niet binnen uw budget? Wij repareren vakkundig uw bestaande straatwerk!

Ri-Jo Straatwerken 3

Grondwerk

Voor het graven van een vijver of het aanleggen van uw riolering is Ri-Jo Straatwerken u graag van dienst. Wij kunnen voor u diverse soorten grondwerk verzorgen. Wij zijn in het bezit van professionele material en VCA; zo bent u verzekerd van kwaliteit.

Riolering

Ri-Jo Straatwerken in Steenwijk verzorgt zowel het complete grondwerk voor uw riolering als de aanleg van de riolering zelf, of het nu gaat om de complete aanleg bij nieuwbouw of het renoveren van een bestaande riolering. Wij overleggen vooraf wat voor werkzaamheden er plaats moeten vinden om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

Ri-Jo Straatwerken 4

Tuinaanleg

Een mooie tuin is de manier om tot rust te komen in uw eigen leefomgeving. Ri-Jo Straatwerken realiseert graag voor u de perfecte tuin. Wij doen dit in overleg met u. Nadat wij uw wensen duidelijk in kaart hebben gebracht, beginnen wij met de complete aanleg van de tuin. Ri-Jo Straatwerken kan natuurlijk ook de bestrating en het schuttingwerk van de tuin voor zijn rekening nemen. Bovendien kunt u voor het onderhoud van uw tuin bij ons terecht.

Ri-Jo Straatwerken 5

Terrassen

Ri-Jo Straatwerken in Steenwijk is gespecialiseerd in natuursteen terrassen. Met natuursteen tegels kiest u voor een natuurlijke uitstraling van uw terras. Ri-Jo Straatwerken is u natuurlijk ook graag van dienst met het aanleggen van uw terras in andere materialen dan natuursteen. Wij kunnen al het gewenste materiaal leveren en vooraf bij u langskomen om de ideale tegels uit te zoeken.

Kunststofvlonders

Kiest u voor een kunststofvlonder, gemaakt door Ri-Jo Straatwerken, dan kiest u voor een mooi en onderhoudsarm product. De planken hebben de uitstraling van hout en de levensduur van kunststof. U kunt hier geruime tijd van genieten zonder dat er enig onderhoud nodig is. Wij geven u graag advies over de ruime mogelijkheden van onze kunststofvlonders.

Timmerwerk

Hebt u een kapotte kast of moet er een scheidingswand gemaakt worden? Ri-Jo Straatwerken in Steenwijk heeft een ruime ervaring op het gebied van timmerwerk en andere klussen binnenshuis. Wij voeren deze klussen graag voor u uit. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

© Ri-Jo Straatwerken 2016